Përshkrimi

ECO HYDROGEN ALBANIA
Jepi jetë makinës tënde!!
ECO HYDROGEN ALBANIA: Është padyshim një nga ndërmarrjet më interesante në tregun metropolitan shqiptar e më gjerë duke vendosur standartin më të lartë në shërbimet e makinës dhe normat më të përparuara të cilësisë, gjithashtu.
ECO HYDROGEN ALBANIA: AUTO PASTRUES KARBONI; PASTRIM I RADIATORIT TË KALORIFERIT; PASTRIM KONDICIONERI; PASTRIM I FILTRIT PARTIKULAR ETJ.
ECO HYDROGEN ALBANIA-AUTO PASTRUES KARBONI: Redukton karbonin e depozituar; Kursen para në ndërrimin e pjesëve; Kontroll Teknik i garantuar; Rrit fuqinë motorrike +10%; Koha e shërbimit 60-90 minuta.
ECO HYDROGEN ALBANIA-PASTRIM RADIATORI: Pastron llumin (baltën apo mbetjet gëlqerore) tek sistemi i ftohjes dhe ngrohjes; Pastron rrugët e qarkullimit të ujit në motor dhe radiator; Pastron në brendësinë e qarkullimit të ujit në cilindër; Ofron ngrohje të menjëhershme në dimër; Siguron një shpërndarje uniformë të nxehtësisë; Rrit jetëgjatësinë e radiatorit etj.
ECO HYDROGEN ALBANIA-PASTRIM KONDICIONERI: Nëse ndjeni një erë të pakëndëshme që qarkullon në brendësinë e makinës suaj, atëherë kjo është një shenjë se kondicioneri është ngarkuar nga bakteret dhe myku. Metoda e pastrimit përfshin një sondë të madhe me të cilën substancat aktive mund të futen direkt në njësinë e kondicionerit. Ky proces ofron avantazhe domethënëse të tilla si: Ajër i freskët, i pastër, pa bakteret dhe kërpudha; Parandalon reagimet alergjike; Klima e këndshme, e rehatshme dhe e freskët.
ECO HYDROGEN ALBANIA- PASTRIM I FILTRIT PARTIKULAR: Pastrimi i Filtrit Partikular eliminon 98% të blozës. Pastrimi bëhet me paisje prodhim Europian dhe me solucionet përkatëse për DPF. Ky proces zgjat 4-8 orë. Në çmim është e përfshirë: ç’montim, testimin e nivelit të karbonit para pastrimit, larje (me solucion përkatës për DPF)/ tharje, montimi i DPF dhe programimi.
ECO HYDROGEN ALBANIA: Jemi në treg për të bërë diferencën me të tjerët, për të plotësuar / tejkaluar pritshmëritë e klientelës dhe aplikuar çmimin më konkurrues, gjithashtu.
ECO HYDROGEN ALBANIA: Korrektesë, Profesionalizëm, Lidership vizionar, Produkte / Shërbime unike në treg. Ju mirëpresim!

Galeri