Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

DOÇI STONE
Brand plot kualitet, Standard, Çmim konkurrues!!
DOÇI STONE: Një kompani e rëndësishme në fushën e Mermer-Granitit dhe një emër i njohur në tregun shqiptar, gjithashtu. Shitje me shumicë dhe pakicë e Mermer-Granit, Kuarc etj. Produktet tona janë nga e gjithë bota. Jemi në një treg mjaft konkurrues me cilësi, çmim dhe standartin evropian që ofrojmë për klientelën.
DOÇI STONE: Mermeri dhe graniti në impiantin tonë industrial janë të seleksionuara në bazë të kërkesave më të fundit të tregut. Jemi gjithnjë të obliguar që klientët tanë të marrin mermer dhe granit me kualitet të lartë dhe çmim konkurrues, gjithashtu.
DOÇI STONE: Vizioni ynë, është për të patur një performancë gjithnjë e në ngjitje, klientelë besnike të shtuar dhe një vlerë reale e domethënëse në tregun shqiptar.
DOÇI STONE: Mermer-Granit me shumicë-pakicë, sipas çdo prerje. Pllaka graniti, kuarci, mermeri. Shërbejmë me produktet dhe skuadrat tona në fasada mermeri, veshje kuzhinash, veshje muresh me mermer, granit, bango kuarci antibakteriale, tavolina me mermer, mobilje tualeti, lavaman graniti, kuarci, bordura mermeri dhe graniti, korniza mermeri për dyer, dritare, ashensorë, shkallë etj. Duam që klientët tanë të marrin cilësinë maksimale të produktit/shërbimit dhe çmim konkurrues, gjithashtu. Ju mirëpresim!