Të dhëna për biznesin

DEA TAPETE
Na ndiqni

Përshkrimi

DEA TAPETE
Cilësi, Standard, Shumicë-Pakicë !!
Prodhim cilësor i tapeteve dhe qendër e madhe tregtare, gjthashtu. DEA TAPETE: Është padyshim një nga emrat më të dashur për klientelën sa i takon arredimit & design-it unik e mbreslënës. DEA TAPETE: Shumëllojshmëri zgjedhjesh për tapete, rrugica & sete për dhoma gjumi. Gjithçka me finesë, klas & një stil karakteristik të veçantë, duke bërë të mundur kthimin biznesit nga një sipërmarrje gjithnjë e në ngjitje, në një markë popullore & pikë referimi për blerësit e shumtë. DEA TAPETE: Klientët tanë janë individë, biznese e dyqane anekënd vendit. Tapetet e rrugicat tona gjenden në zyra, shtëpi, rezidenca, ambjente komerciale, private/publike e showroom-et e shumtë. Ne kujdesemi për miqtë tanë, duke ofruar në tregun shqiptar cilësi të përmirësuar vit pas viti, standard impresionues dhe çmimin më konkurrues. DEA TAPETE: Prekni qetësinë e arredimit të papërsëritshëm…! Ju mirëpresim!

Galeri