Përshkrimi

DAKA THERM
Fabrika e stiroporit !!
Ofron me cilësinë më të lartë në rajon pllaka XPS me trashësi të ndryshme duke filluar nga 20 mm, 30mm, 50 mm, 80 mm, 100 mm dhe duke u ekspozuar në treg në toplistën e kompanive më të mira ballkanike. Stiropori EPS prodhohet me teknologjinë më të lartë europiane duke qënë në këtë mënyrë baza e një game të gjerë produktesh.
DAKA THERM: Staf inxhinieriko – teknik mjaft i përgaditur, lidership vizionar, kapacitet i lartë prodhimi, klientë në të gjitha vendet e rajonit dhe çmime mjaft të mira.
DAKA THERM: Gjithashtu një linjë e re moderne e prodhimit të rrjetës së qelqi fasaduse (Fiberglass Mesh)- një produkt ky mjaft i kërkuar në tregun ballkanik.
DAKA THERM: Rezistencë për të gjitha stinët! Ju mirëpresim!