Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ÇOBA-FURRË BUKE dhe PASTIÇERI
Produkte cilësore !!
Furra buke dhe pastiçeri, me disa dyqane dhe pika në qytetin e Laçit dhe të gjitha me parametrat e standartit europian. Pasticeri dhe produkte të freskëta në çdo stinë të vitit. Një bar-kafe me arredim neoklasik dhe staf profesional plotëson me së miri panoramën e një kompleksi të vërtetë. ÇOBA-FURRË BUKE dhe PASTIÇERI: Mbetet padyshim një pikë referimi për klientelën në qytetin e Laçit dhe gjendet në toplistën e bizneseve në këtë qytet. Vizioni ynë mbetet: Më shumë produkte cilësore dhe me çmimet më të mira!