Përshkrimi

CAPITAL TIRANA HOTEL
Standard dhe Mikpritje !!
Një superhotel me 2(dy) kulla dhe i vendosur në qendër të Tiranës. 21 (njëzet e një) dhoma dopio dhe 23 (njëzet e tre) dhoma teke, sipas standarteve të Bashkimit Europian. CAPITAL TIRANA HOTEL: Bar-restoranti, arkitektura unike, design dhe mikpritja për turistët vendas dhe të huaj janë elementë të tjerë të performances së hotelit. Edhe sallë konferencash, resepsion 24h, wi-fi, parkim, në fakt, është hoteli në sintoni me shijet më të mira të klientelës.