Përshkrimi

BT MOTORS
Shitje-Blerje-Konvertime !!
Makina të të gjitha llojeve për klientët tanë. Të importuara nga Gjermania, Kanada, Zvicër, Itali etj. BT MOTORS: Çmime që variojnë nga 1500 euro-35000 euro, një interval që plotëson kërkesat e një target grupi të madh klientësh potencial. BT MOTORS: Mundësi pagese me këste në blerjet tuaja, me Leasing-Union Bank. Gjithashtu, BT MOTORS vlerëson edhe makinën tuaj të vjetër, duke i’u dhënë kështu mundësinë për një blerje të Re. Ne duam më të mirën për klientët tanë, i konsiderojmë miq dhe ju ofrojmë atyre mundësi të pafund zgjedhjesh, me çmime konkurruese. BT MOTORS: Dokumentacion, asistencë dhe kënaqësi në blerje. Ju mirëpresim!

Galeri