Të dhëna për biznesin

BONSAIGARDEN
Na ndiqni

Përshkrimi

BONSAIGARDEN
Home & Garden Store !!
BONSAIGARDEN: Shitje me shumicë dhe pakicë, Online, të Artikuj gjelbërimi, Lule dhe Pemë dekorative etj. Për kopshte e lulishte, rezidenca banimi, hoteleri, bar-restorante, zyra, ambjente çlodhëse familjare e biznesi etj.
BONSAIGARDEN: Çdo porosi kryhet online ! Për këtë jeni të lutur të ndiqni faqen tonë të Instagramit dhe të pyesni apo shkruani në numrin tonë të telefonit. Ne ju përgjigjemi brenda 5(pesë) minutave për çdo pyetje tuajën dhe ofrojmë gjithashtu, çmimet më të mira në tregun shqiptar.
BONSAIGARDEN: Asistencë për çdo porosi dhe produkti / shërbimi më i veçantë në fushën e arredimit e të design-it.
BONSAIGARDEN: Për ditë plot diell. Ne ju presim!

Galeri