Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

BLLOKU SHPK ROGOVË
Material ndërtimor !!
Një sipërmarrje dinjitoze dhe e suksesshme në fushën e materialit ndërtimor dhe e vendosur në aksin Gjakovë-Prizren, pikërisht, në Rogovë. BLLOKU SHPK: Material ndërtimor, prodhim në shkallë të madhe të bllokut për godina civile, industriale, godina komerciale, ndërtime dhe projekte të realizuara në afat dhe me çmimet më të mira në treg. BLLOKU SHPK: Një emër mjaft i njohur në zonë për korrektësi, standard, clientele stabile dhe një ekip profesional në shërbim të klientit.