Përshkrimi

BIG MARKET KEN-LAPRAKË
Furnizime familjare !!
Produkte cilësore, të freskëta, të çertifikuara dhe sipas standarteve. BIG MARKET KEN-LAPRAKË: Gjithçka për kuzhinën dhe shtëpinë tuaj dhe pjesë e rëndësishme e rrjetit Big Market në tregun metropolitan. Një investim në strukturë, interior dhe në krijimin e lehtësirave në blerje. Shitës dhe menaxherë të trajnuar, klienti në qendër të vëmendjes dhe çmimet konkurruese janë elementë të tjerë që bëjnë diferencën me marketet dhe supermarketet e tjera. BIG MARKET KEN-LAPRAKË: Gjithnjë për shërbimin më të mirë ndaj klientit, gjithnjë e para! Ju mirëpresim!