Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

BEKLA PLAST SHPK
Cilësi, Standard, Çmim konkurrues !!
Prej vitit 2001 shkëlqen në treg si ekspert e prodhimeve plastike. E pikërisht, si një kompani e stilit perëndimor në shërbim të dyqaneve, qendrave tregtare, mobilerive, industrisë së lehtë, asaj ushqimore, farmacuetike apo partneritet dinamik me biznesin shqiptar e jo vetëm.
Bekla sh.p.k zhvillon aktivitetin e saj në fushën e prodhimit të ambalazheve plastike me dhe pa stampim, të formave dhe dimensioneve të ndryshme. Që nga fillimi i aktivitetit e deri tani, kemi arritur të konsolidohemi si në cilësinë e produkteve dhe në shumëllojshmërinë e tyre. Tashmë ne realizojme një gamë të madhe produktesh, të gjitha të standarteve europiane.
Ofrojmë: Qese ushqimore, Qese të riciklueshme, Qese farmacuetike, Qese butiku, Qese marketesh dhe dyqanesh, Qese mbeturinash, Bobina. Githashtu ofrojmë qese sipas porosisë, prodhim dhe stampim sipas modelit të kërkuar nga klienti, qofshin këto qese ushqimore apo jo ushqimore, bobina amballazhi, amballazhe apo dhe qese farmacuetike. Produkt i Ri: Plasmas (film) me dy shtresa ose me tre shtresa për ambalazhim karrike , kolltuku, sende delikate.
Bekla shpk ofron për konsumatorin prodhim dhe stampim me porosi për klientin të çfarë do lloj modeli qofshin këto qese ushqimore apo jo ushqimore, amballazhe apo dhe qese farmaceutike. Korrektësi për çdo porosi të klientit, profesionalizëm dhe çmime mjaft të mira. Ju mirëpresim!

Galeri