Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

BEAUTY CENTER ERA & KLEA
Ne ofrojmë standartin !!
E vendosur në lagja ‘Besëlidhja’ në qytetin e Lezhës, BEAUTY CENTER ERA & KLEA shkëlqen në treg me një performancë gjithnjë e në rritje, duke qenë një vlerë e shtuar dhe një pikë referimi për klientelën gjithashtu. BEAUTY CENTER ERA & KLEA: Prerje, krehje, lyerje dhe stilime; Trajtim floku të dëmtuar; Extation make-up artist; Trajtime të fytyrës, vetulla microblading, çerpikë, manykir, pedikyr, thonjë me xhel; Trajtim i lëkurës së duarve dhe këmbëve; Stilime nusesh. BEAUTY CENTER ERA & KLEA: Velari, fustane mbrëmjesh, kostume për dhëndurrë.
PRODUKTET E PËRDORURA: Keratina për flok të dëmtuar, olaplex, botox.
STAFI DHE SPECIALIZIMET: Skuadra jonë përbëhet nga një grup profesionistësh prej 6 personash ku secili është i profilizuar për ofrimin e një shërbimi cilësor dhe mbulon një fushë të caktuar.
KURSET PROFESIONALE DHE AFATET KOHORE: Jemi të liçensuar për kurse profesionale në fushën e parukerisë dhe estetikës të cilat zgjasin nga 1-9 muaj dhe çdo kursant në përfundim të tij paiset me çertifikatën përkatëse të njohur nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale. BEAUTY CENTER ERA & KLEA: Investim dinjitoz, kujdes dinamik ndaj klientelës, shërbim profesional i shkallës imperiale dhe çmime konkurruese. Ju mirëpresim!