Përshkrimi

B&B 2000
Cilësi dhe Standard !!
B&B 2000 prodhon një larmi të madhe të reklamave që përshtaten me nevojat tuaja të imazhit, për njësi shërbimi dhe komerciale, për ambjente private dhe publike duke u shfaqur si një lider plot reputacion në tregun shqiptar e më gjerë. Ne menaxhojmë të gjithë projektin tuaj nga koncepti deri në përfundimin e tij. B&B 2000: Germa 3d, reklama, printime adeziv, baner, kanavaçe, letër muri, prerje-gdhendje me lazer, trofe, medalje , dedikime etj.

Galeri