Përshkrimi

BAJRAKTARI MERMER GRANIT
Mermere dhe Granite !!
E krijuar dhe e lançuar në tregun shqiptar në vitin 1994, ‘’Bajraktari sh.p.k’’ është një nga bizneset më të suksesshme në metropolin shqiptar, sa i takon cilësisë, standartit dhe çmimeve që ofron në treg. Realizon përpunimin e gurit dhe të mermerit me finesë dhe stil, falë kjo teknologjisë së përparuar, stafit inxhinieriko-teknik mjaft të aftë dhe këmbënguljes së një lidershipi vizionar të kompanisë. Mermere, granite, kuarce nga vendi, nga Italia dhe nga e gjithë bota, porosi dhe realizim të tyre për: Njësi shërbimi (hotele, bar-restorant-e, fast-food, pub-e etj ), zyra, qendra tregtare dhe dyqane, shkolla dhe universitete, godina civile, biznesi dhe industriale. Çdo produkt yni shkëlqen në arredimet më të mira anekënd vendit. Bajraktari Mermer Granit: Stil, design dhe luksi në ambjentet tuaja!