Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

BADALLAJ 1
Karburant, vajëra, aksesorë !!
N.P.T.SH BADALLAJ 1: Një superbenzinatë, ashtu siç edhe ka emrin. Ky biznes në fushën e karburanteve është Nr1 në qarkun e Prizrenit sa i takon distribuimit të naftës, benzinës, vajërave, produkteve të tjera dhe e gjitha kjo me cilësinë më të lartë në treg. BADALLAJ 1: Standard i lartë, punonjës profesional, kujdes permanent ndaj klientelës dhe çmime shumë të mira. Mjaft e njohur në qarkun e Prizrenit dhe jo vetëm.