Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

BABASI 2 SHPK:
Kompani ndërtimi / shërbimesh!!
BABASI 2 Shpk: Është padyshim një nga kompanitë më interesante në aksin Fushë-Krujë-Krujë dhe gjendet në toplistën e kompanive të ndërtimit dhe shërbimeve në këtë zonë.
BABASI 2 Shpk: Material ndërtimor, Projekte të infrastrukturës, Makineri ndërtimi të llojeve të ndryshme, Teknologji e përparuar, Benzinatë dhe mjaft njësi të tjera shërbimi, gjithashtu.
BABASI 2 Shpk: Jemi në treg për të plotësuar pritshmëritë e klientelës, për vepra ndërtimore me cilësi të lartë, standard europian dhe çmime konkurruese.
BABASI 2 Shpk: Fuqi ekonomike në treg, Përkushtim i vazhdueshëm, Drejtues me kompetencë dhe Pozicion kredibël i kompanisë. Ju mirëpresim!