Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AUTO VELOX
Shitje/Blerje/Ndërrim/Qera !!
Operojmë në të gjithë tregun shqiptar duke ofruar shitje makinash nga e gjithë Europa, kryesisht nga Italia, Gjermania, Zvicra etj. Shumëllojshmëri, dokumentacion i rregullt, marka mjaft kredibile dhe çmime konkurruese. AUTO VELOX: Bëjmë gjithashtu edhe vlerësim të makinës së klientit duke i dhënë kështu mundësinë e ndërrimit të makinës së tij. Po kështu, japim makina me qera me çmime mjaft të mira dhe korrektësi absolute. AUTO VELOX: Cilësi e lartë shërbimi, standard, përkushtim i stafit dhe një pikë referimi për klientelën. Ju mirëpresim!

Galeri