Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

MAKINA ME QERA KAMEZ UKA
Automjete me Qera, Automjete për Shitje, Auto Lavazh!!
MAKINA ME QERA KAMEZ UKA: Paraqet në tregun metropolitan një sipërmarrje të re dhe mjaft interesante.
MAKINA ME QERA KAMEZ UKA: Një flotë makinash me qera për klientelën dhe çmimet më konkurruese në treg, gjithashtu. Fleksibilitet dhe koherencë me klientin, veçanërisht klientin besnik.
MAKINA ME QERA KAMEZ UKA: Edhe automjete në shitje, blerje dhe shitje, marrëveshje të mira me klientët e interesuar dhe kënaqësi në blerje.
MAKINA ME QERA KAMEZ UKA: Ju mund të vini tek showroom-i ynë, të psonisni, të zgjidhni nga shumëllojshmëria e makinave tona sipas mundësisë që keni, ndërkohë që makina me të cilën keni mbërritur shkon në autolavazhin e kompanisë tonë.
MAKINA ME QERA KAMEZ UKA: Jemi në treg për të bërë diferencën me të tjerët, për të plotësuar kërkesat maksimale të klientit dhe kjo me cilësi, standard dhe çmimin më të mirë, gjithashtu.
MAKINA ME QERA KAMEZ UKA: Automjete me qera, automjete për shitje, auto lavazh, plotësim i menjëhershëm i kërkesave të klientit, asistencë, dokumentacion i rregullt dhe një pikë e fortë referimi në tregun shqiptar. Ju mirëpresim!!