Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AUTO SERVIS SH. BALLIU
Servis dhe Shërbim Karrotreci 24h!!
AUTO SERVIS SH. BALLIU: Është padyshim një nga bizneset më të suksesshme në fushën e Servisimit të Automjeteve dhe Shërbimit të Karrotrecit, duke u shndërruar kështu në një pikë të fortë referimi për klientelën. Dallon për cilësinë e lartë të shërbimit dhe çmimin konkurrues, gjithashtu.
AUTO SERVIS SH. BALLIU: Shërbime Xhenerike, Motorrike, Elektrike, Mbushje kondicioneri etj. Garanci mbi çdo punë të kryer dhe regjistrim periodik në Librin e Shërbimeve.
AUTO SERVIS SH. BALLIU: Parimi ynë i punës është Shërbimi me Cikël të Mbyllur, ku klienti merr Zgjidhje Profesionale për makinën e tij dhe Shpejtësi të Shërbimit, gjithashtu.
AUTO SERVIS SH. BALLIU: Pika më e Fortë e biznesit është Shërbimi me Standard të Lartë i Karrotrecit 24h, duke u afishuar në treg si një shërbim mjaft cilësor dhe shumë konkurrues. Ne jemi në kohën më të shpejtë të mundshme, aty ku klienti ka nevojë për karrotrec, duke dhënë zgjidhje reale dhe pa konteste.
AUTO SERVIS SH. BALLIU: Edhe Lavazh dhe Larje tapicerie për automjetet, duke përdorur protokolle pune të standartizuara e duke i dhënë një tjetër pamje makinës tuaj.
AUTO SERVIS SH. BALLIU: Më të mirët në aksin Babrru-Kafja e Rremës dhe në Toplistën e Auto Servise-ve në Qarkun e Tiranës. Ju mirëpresim!