Përshkrimi

AUTO SERVIS ANDI
Auto servis & Pjesë këmbimi !!
Jemi në treg për shërbimin më të mirë ndaj klientelës, duke ofruar jo vetëm një Autoservis cilësor, por edhe shumëllojshmëri Pjesësh këmbimi, të reja e të përdorura, për Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW e të tjera. Pjesët e këmbimit mund të përdoren për klientelën në ambjentin e autoservisit tonë, si edhe mund të shiten me një çmim mjaft konkurrues. AUTO SERVIS ANDI: Punojmë me cikël të mbyllur, duke ofruar një servis cilësor për makinën tuaj, me shërbimet e Motorrike, Xhenerike, Elektroauto etj. AUTO SERVIS ANDI: Ofrojmë edhe shërbim karrotreci. Punojmë me standard e profesionalizëm dhe duam që klientët tanë të jenë të kënaqur për shërbimin e marrë. Klienti tek ne, është i kënaqur, jo vetëm për pjesët e këmbimit që disponojmë, jo vetëm për shërbimin në ambjentet tona të autoservisit, për shpejtësinë dhe korrektesën absolute të stafit, por, edhe për çmimin konkurrues, gjithashtu. AUTO SERVIS ANDI: Autoservis, Pjesë këmbimi dhe një pikë referimi për klientelën. Ju mirëpresim!

Galeri