Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AUTO SALLONI SUMEJA
Shitje Makinash, Dhënie me qera !!
E lançuar në tregun e Kosovës në vitin 2012, sot është një ndërmarrje dinjitoze dhe e suksesshme dhe natyrisht, një nga më të veçantat në aksin Ferizaj-Prishtinë duke ofruar 35-45 makina, të gjitha të ardhura nga Italia dhe Zvicra. AUTO SALLONI SUMEJA: Shitje autoveturash dhe dhënie me qera, cilësi, ekip miqësor dhe asistencë, dokumentacion i rregullt dhe çmime mjaft të mira. Prekni ëndrrën tuaj, sepse tek ne do të gjeni besueshmëri dhe seriozitet, korrektesë dhe kujdes ndaj klientit, ju mirëpresim!

Galeri