Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AUTO KEVIN 6
Shitje, blerje, ndërrime, pjesë këmbimi !!
AUTO KEVIN 6: Një biznes mjaft kompetitiv në shitjen e makinave, blerje e ndërrime të tyre, pjesëve të këmbimit për makina, por edhe shërbimit cilësor, duke ofruar zgjidhje të shpejta e të kënaqshme për klientelën.
AUTO KEVIN 6: Makina të llojeve të ndryshme nga Europa. Shitje të tyre me çmime mjaft konkurruese duke plotësuar kështu kërkesat e një grupi mjaft të madh klientësh. Makinat janë me dokumentacion të rregullt dhe stafi ynë ofron të gjithë asistencën e nevojshme. Ne duam që klientët tanë të jenë të kënaqur jo vetëm në çastin e blerjes të makinës së tyre, por edhe më vonë, gjatë përdorimit ndër vite të saj. Kombinimi i raportit cilësi-çmim është një nga avantazhet e ‘Auto Kevin 6’.
AUTO KEVIN 6: Edhe blerje automjetesh e ndërrime të tyre, duke dhënë kështu një ndihmë të madhe për klientin e duke i kursyer mjaft kohë atij në vendimmarrje.
AUTO KEVIN 6: Jo vetëm oferta në dinamikë, por shpesh herë edhe oferta okazion. Duke u shndërruar kështu në një pikë referimi për klientelën dhe duke qenë një portë e parë për vizitorët e shumtë.
AUTO KEVIN 6: Shitje, blerje, ndërrime, pjesë këmbimi e mbi të gjitha vendi ku secili mund të gjejë atë që kërkon. Me çmime mjaft të mira dhe korrektesë të stafit.
AUTO KEVIN 6: Cilësi, Standard, Profesionalizëm !! Ju mirëpresim!