Përshkrimi

AUTO KASA
Shitje, Qera, Restaurim makinash !!
Makina cilësore në shitje, shërbim pastrimi dhe restaurimi për automjete, shërbim automjetesh me qera. AUTO KASA: Automjete me dokumentacion të rregullt, asistencë, besueshmëri në treg dhe çmime mjaft konkurruese. Është padyshim një nga bizneset që klienti e dallon menjëherë dhe kjo fal standartit të lartë që ofron në treg, ju mirëpresim!