Përshkrimi

AUTO DYRRAH
Asnjëherë s’do mbeteni të zhgënjyer!!
AUTO DYRRAH: Është një nga impiantet tregtare më interesante dhe në shërbim të klientit në qytetin e Durrësit e gjithë Shqipërinë, gjithashtu. Për cilësinë e shërbimit, shumëllojshmërinë e makinave që disponon, kujdesin ndaj klientit dhe çmimin konkurrues.
AUTO DYRRAH: Shitblerje makinash, ndërrime, makina me qera, lavazh, fleksibilitet në marrëdhëniet tregtare dhe një pikë e rëndësishme referimi në tërë qarkun e më gjerë.
AUTO DYRRAH: Jemi për të qëndruar gjatë në treg. Për të plotësuar më së miri kërkesat e klientit, madje, për të kapërcyer pritshmëritë e tij. Duam që klientët tanë të na mbajnë mend. Jo vetëm për blerjet e tyre, por edhe për shërbimin profesional, gjithashtu.
AUTO DYRRAH: Shumëllojshmëri zgjedhjesh, korrektesë dhe oferta në dinamikë.
AUTO DYRRAH: Zgjidhni makinën tuaj tek ‘Auto Dyrrah’ dhe s’do mbeteni të zhgënjyer!! Ju mirëpresim!