Të dhëna për biznesin

AUTO BALLA-SHIJAK
Na ndiqni

Përshkrimi

AUTO BALLA-SHIJAK
Servis, Pjesë këmbimi, Shërbime gomisterie, Çmime konkurruese!!
Auto servis i profilit perëndimor sa i takon cilësisë së lartë të shërbimit/produktit dhe kujdesit ndaj klientit, gjithashtu.
AUTO BALLA: Prej vitesh në treg me vizionin për të plotësuar kërkesat më të larta të klientelës me korrektësi, profesionalizëm dhe çmimin më konkurrues. Target grupi i klientëve tanë është nga qarku i Tiranës, Durrësit, Shqipëria dhe Kosova.
AUTO BALLA: Lyerje në furrë dhe ndryshim konstruktiv për automjetet; Drejtim shasie dhe llamarine; Lucidime me pastat më cilësore në treg; Larje tapicerie me avull; Larje motorri dhe shasie; Shërbime xhenerike; Pjesë këmbimi për të gjitha automjetet; Shërbime karrotreci; Veshje xhamash me letrën më të mirë në treg LLUMAR etj.
AUTO BALLA: Lyerje makinash, qepje tapicerie, lucidim, larje motorrash, larje tapicerie, elektroaut etj.
AUTO BALLA: Falë eksperiencës së fituar, vizionit tonë dhe stafit profesional, ofrohet një shërbim korrekt për klientin, i shpejtë dhe i garantuar, gjithashtu.
AUTO BALLA: Servis, pjesë këmbimi, shërbime gomisterie, cilësi, standard dhe çmime konkurruese!! Ju mirëpresim!