Përshkrimi

AUTO ALBANI
Shitblerje Makinash dhe Pjesë këmbimi !!
Shitblerje makinash të të gjitha llojeve, Pjesë kembimi për makina dhe shërbim me karrotrec në të gjithë Shqipërinë dhe jashtë saj. Edhe makina me porosi dhe kjo në një kohë mjaft rekord. AUTO ALBANI: Një ekip profesional në shërbimin tuaj, Dokumentacion i rregullt, asistencë, plotësim i pritshmërive të klientelës dhe çmime mjaft konkurruese. AUTO ALBANI: Besueshmëri, koherencë, shumëllojshmeri zgjedhjesh, ju mirëpresim.