Përshkrimi

AUTO AFRIMI
Makina në Shitje/Qera, Servis, Gomisteri !!
Ofrojmë makina të ndryshme në shitje dhe shumëllojshmëri zgjedhjesh, gjithashtu.
AUTO AFRIMI: Po kështu edhe makina me qera duke nisur nga 15Euro/dita.
AUTO AFRIMI: Servis për të gjitha llojet e makinave dhe një staf profesional që jep zgjidhje të vërteta për çdo nevojë të klientelës.
AUTO AFRIMI: Gomisteri dhe teknologji e avancuar. Rregullim i disqeve, goma të markave të ndryshme europiane dhe marka që udhëheqin tregun.
AUTO AFRIMI: Ofrojmë lavazh për autoveturën tuaj dhe parkim të bollshëm.
AUTO AFRIMI: Shumëllojshmëri shërbimesh, korrektesë dhe çmim konkurrues. Ju mirëpresim!