Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ARTISAN METAL WORKS
Punime Artizanale Hekuri!!

ARTISAN METAL WORKS: Është një nga kompanitë më interesante në aksin Laç-Mamurras, me fokus punimin cilësor të hekurit duke u shndërruar kështu në një pikë referimi për klientelën.
ARTISAN METAL WORKS: Punojmë me sloganin ‘E bukura e gdhendur në hekur’ dhe me vizionin për ‘Produkte gjithnjë e më të arrira’.
METAL ARTISAN ALBANIA ofron Punime Artizanale Hekuri dhe shumëllojshmëri produktesh plot finesë dhe stil për shtëpi, rezidenca, bar-restorante, hotele, zyra, ambjente komerciale dhe biznesi. Për ambjente të brendshme e të jashtme.
ARTISAN METAL WORKS: Punime të ndryshme plot dekor dhe për përdorime të përditshme.
ARTISAN METAL WORKS: Punime cilësore. Veç të tjerash edhe falë eksperiencës disa vjeçare në treg dhe profesionalizmit të ushtruar në çdo detaj.
ARTISAN METAL WORKS: Saldime, Kangjella, Porta, Shkallë me konstruksion Metali, Mermer bank, Reklama, Tavolina, Karrike dhe plot produkte të tjera me porosi.
ARTISAN METAL WORKS: E udhëhequr nga z. Ervis Hasanaj kompania ka njohur vetëm rritje në cilësi, standard dhe çmimin konkurrues të produkteve/shërbimeve të saj, duke u bërë një emër i njohur në botën e biznesit. Ju mirëpresim!