Përshkrimi

ART BAROQUE-TIRANË
Design, Dekoracion, Projektim, Prodhim, Zbatim, Lider në metropolin shqiptar !!
ART BAROQUE: Themeluar në vitin 2010 sot shkëlqen në tregun shqiptar me tërë performancën e saj dhe është lider në metropol. Elemente dekorativ arkitektonik betoni, polisteroli dhe gipsi ‘Allçi’ të cilët përdoren për të dekoruar fasada, ndërtesa, hapësira të brendshme e të jashtme, territore të jashtme, oborre, parqe etj.
ART BAROQUE: Prodhim sipas kërkesës së klientit, design, standard i lartë, asistencë, projekte të realizuara në kohë. Dekor i gurit artificial arkitektonik, qëndrueshmëri ndaj kushteve të motit, fasadë e papërsëritshme. Edhe elemente arkitektonik nga polisterol i dendur dhe teknologjia e fundit e aplikuar në objekte private, publike, tregtare dhe industriale.
ART BAROQUE: Përvojë e gjatë në prodhimin e produkteve me cilësi dhe shumëllojshmëri artikujsh. Të gjithë elementet arkitektonik dhe ornamented dizenjohen dhe prodhohen me dorë, si pasojë sigurohet një kontroll i vazhdueshëm në të gjitha fazat e prodhimit. Elementët dekorativ që ne prodhojmë do ju ndihmojnë të transformoni projektin tuaj në një design mbreslënës dhe gjithashtu në përshtatje me buxhetin tuaj.
ART BAROQUE: Ka një numër të konsiderueshëm klientësh si kompani e biznese nga më seriozët në treg ashtu edhe klientë të ndryshëm që posedojnë vila luksoze, hotele, ambiente komerciale etj.
ART BAROQUE: Përfshin shërbimin me cikël të mbyllur duke filluar me projektimin deri tek zbatimi në terren, pra, duke plotësuar parimin e kryerjes së punës me ‘çelësa në dorë’.
ART BAROQUE: Bashkëpunime të frytshme me arkitektë dhe projektues nga më të njohurit në vend.
ART BAROQUE: Ne investojmë shumë në stilin klasik dhe ju rrisni vlerën e investimit tuaj. Ejani na vizitoni dhe bëjeni realitet Vilën, Hotelin apo Objektin e ëndrrave tuaja.
ART BAROQUE: Ju mirëpresim!