Të dhëna për biznesin

AMV CONSTRUCTION SHPK
Na ndiqni

Përshkrimi

AMV CONSTRUCTION SHPK
Standard dhe Profesionalizëm!!
Është padyshim një nga kompanitë më interesante në tregun metropolitan dhe atë shqiptar, gjithashtu. E udhëhequr me profesionalizëm nga Ing. Adrian Vatoci, sot kompania performon mjaft mirë në treg duke u ekspozuar me vepra cilësore dhe punime sipas standartit europian.
AMV CONSTRUCTION SHPK: Punime Fasadash, Fasada Xhami, Parmakë Ballkoni me Xham, Veshje Etalbondi me Konstruksion metalik, Punime Alumini dhe Plastike, Punime Porta me Palosje-Firzamonikë, Porta Avllie me motor, Porta Dopio Xhami me Palosje, Xhama ulje-ngritje Giotina, Kabina Dushi në të gjitha apartamentet, Kangjella Inox-Xham, Punime Pedane Hekur + Dërrasë, Mbulesa Pishine Dimërore dhe jo vetëm, etj.
AMV CONSTRUCTION SHPK: Punët tona janë të mveshura me art dhe profesionalizëm. Skuadrat tona në terren nuk bëjnë asnjëherë kompromis me cilësinë më të lartë në treg. Mjaft objekte civile, industriale, komerciale etj mbajnë veç të tjerash edhe firmën e ‘AMV CONSTRUCTION SHPK’. Ato gjenden në Tiranë, Lezhë, Shkodër, Tropojë, Durrës, Fier, Vlorë, Sarandë, Elbasan, Pogradec, Korçë, në fakt, në të gjithë Shqipërinë.
AMV CONSTRUCTION SHPK: Jemi në treg jo vetëm për të plotësuar pritshmëritë më të larta të klientelës, por edhe për t’i tejkaluar ato. Ndaj, vizioni ynë është, të parakalojmë të ardhmen duke ofruar teknologji dhe shërbime gjithnjë e më të avancuara.
AMV CONSTRUCTION SHPK: Standard, Besueshmëri dhe Profesionalizëm. Ju mirëpresim!