Përshkrimi

AM STONE Mermer-Granit
Cilësi e Lartë dhe Komfort !!
Një biznes mjaft i suksesshëm në tregun metropolitan dhe më gjerë. Një eksperiencë e bazuar në vlerat më të mira të përpunim mermer-granitit që daton prej vitit 1999, duke u ekspozuar në treg me autoritet dhe reputacion. AM STONE: Punë dhe vepra publike e private në të gjithë Shqipërinë ku veçojmë bashkëpunimet dhe punët tona unike tek Iliria Palace, Godina e Presidencës, Park Construction (Kompleksi ‘Mihal Delijorgji’), Zona të ndryshme rezidenciale, Zyra, Njësi tregtare dhe komerciale etj. AM STONE: Gjithçka për vilën, shtëpinë dhe biznesin tuaj që nga shkalllët dhe kuzhinat e deri tek detajet më të veçanta të luksit të mermer-granitit tonë të zgjedhur. AM STONE: Cilësi e lartë, Standard dhe Çmime konkurruese. Ju mirëpresim!

Galeri