Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ALTERNATIV AUTO
Makina në shitje !!
Shitje të makinave dhe shumëllojshmëri zgjedhjesh. Një flotë e tërë makinash në shitje dhe klientë të kënaqur në blerjet e tyre. ALTERNATIV AUTO: Slogani ynë të cilin e ndjekim në dinamikë është: Sodisfaksioni i juaj është obligimi ynë! Moto e jonë është: Cilësi dhe jetëgjatësi! ALTERNATIV AUTO: Në tregun e larmishëm shqiptar ne jemi një Alternativë, Ju mirëpresim!