Përshkrimi

ALSPER-Tenda dhe Mushama
Cilësi, Standard, Çmim konkurrues!!
ALSPER-Tenda dhe Mushama: Një kompani mjaft interesante në tregun shqiptar. Për cilësinë e produktit, shërbimin profesional dhe çmimet konkurruese, gjithashtu.
ALSPER-Tenda dhe Mushama: Alsper operon në fushën e tendave të diellit dhe mushamave të kamionave, duke zënë një pjesë të konsiderueshme të tregut. Pjesë e rëndësishme e shërbimit që ‘Alsper’ ofron, është shitja e lëndës së parë, për arsye të cilësisë së lartë dhe çmimit konkurues. Sot, ajo bashkëpunon me kompani ndër më prestigjiozet në Shqipëri.
ALSPER-Tenda dhe Mushama: Ofron një larmishmëri produktesh dhe shërbimesh si instalimin e tendave me krahë, tendave me konstruksion metalik, gaxebo, tenda për kalceto, tenda për stadiume si dhe mushama për kamione.
ALSPER-Tenda dhe Mushama: Ofron Pergola për lokale dhe veranda, me sistem te automatizuar, pergola me drita led, sisteme për tarraca, mbyllje me xhama gijotine. Mushama për kamiona, tenda dielli për lokale, gazebo, tenda vela për bare, mushama PVC, konstruksione metalike për kamionë, tenda për kalceto, tenda për lokale, tenda për shtëpi, tenda për ballkon, tenda për verandë, tenda dielli për lokale, tenda dielli për bare, tenda për lokale, tenda për bare, tenda për lokale plazhi. Mushama për veshje, mushama për makina, mushama për fugona, mushama për kamiona të mëdhenj, mushama reklama, reklama me mushama, reklamë me mushama, mushama me logo. Tenda-struktura fikse, tenda sistem me rënie të lirë, tenda me konstruksion druri, tendë sistem me krah alumini, tendë me sistem tubo, tendë xhardino, tendë gaxebo etj.
ALSPER-Tenda dhe Mushama: Ofron gjithashtu dhe shitje të lëndëve të para. Cilësia e materialeve dhe korrektësia e shërbimit janë karakteristika që e diferencojnë në treg.
ALSPER-Tenda dhe Mushama: U shfaq për herë të parë në tregun shqiptar në vitin 2005. Në sajë të eksperiencës më të mirë të fituar në Greqi, korrektësisë dhe cilësisë së produkteve dhe shërbimeve arriti sukses duke u bërë një nga kompanitë kryesore në tregëtimin dhe montimin e tendave.
ALSPER-Tenda dhe Mushama: Jemi në treg për të plotësuar pritshmëritë më të larta të klientelës. Sepse ne ofrojmë: Produkte të çertifikuara; Pozicion gjeografik strategjik; Çmimet më të mira për klientët; Fleksibël për ndryshimet e fundit teknike.
PRODUKTET TONA
1. SUNTECH : Tenda pergola të palosshme me motorr, sisteme tarracash, xhama të motorrizuar SUNTECH.
2. MUSHAMA KAMIONËSH: Ofrohet në shumëllojshmëri ngjyrash dhe gramature. Në bazë të kërkesave të klientëve. Mushamatë mund të printohen.
3. TENDA DIELLI: Të nevojshme për të mbuluar ambjentet e jashtme të bareve dhe restoranteve. Ofrohen në shumëllojshmëri ngjyrash dhe modelesh dhe në bazë të kërkesave ato printohen.
4. TENDA VELA: Të nevojshme për mbulimin e bareve dhe restoranteve në zonat bregdetare.
5. LËNDA E PARË: Kompania jonë ofron shitje me shumicë të mushamave në bazë të kërkesave specifike të klientëve.
ALSPER-Tenda dhe Mushama: Gama e gjerë e Suntech për tendat e lëvishme dhe sistemet e tarracave janë të përshtatshme për t’u përdorur në çfarë do lloj moti, si për përdorim rezidencial ashtu edhe për t’u përdorur nëpër biznese. Nëqoftëse ju duhet një tendë e lëvizshme për kopështin tuaj, oborrin ose verandën tuaj ajo për të cilën po kërkoni, ose një sistem tendë që i nevojitet një restauranti, bari apo çfarëdolloj projekti biznesi, Suntech ka një model që do mund t’ju përshtatet.
Ndërtuar dhe dizenjuar vetëm me materialet më kualitative, sistemet e Suntech janë prodhuar për t’u përshtatur me çdo projekt dhe ofrojnë një qëndrueshmëri ndaj erës deri në 117km/orë në mënyrë që t’i përshatet edhe kushteve atmosferike më të këqija. Sistemet Suntech janë disponibël në dimesione deri në 13 metra dhe me një projektim maksimal prej 11 metrash në një copë të vetme – duke garantuar mbulimin e një zonë prej 143 m2 vetëm me një të shtypur të butonit.
Ofrohet edhe bashkimi i sistemeve me njëra-tjetrën duke bërë të mundur bashkimin e njërës tendë me tjetrën. Dhe, duke e bërë 100% kundra ujit në çdo kohë.
ALSPER-Tenda dhe Mushama: Përdorimi i teknologjisë evropiane përmes një sistemi motorik të drejtpërdrejtë me sistemin e tendës me qëllim sigurimin e një funksionimi të qetë dhe të shpejtë të shoqëruar me profilet e aluminit të cilësisë së lartë, komponentët e çelikut, është arsyeja pse Suntech është në krye të industrisë sonë në mbarë botën.
ALSPER-Tenda dhe Mushama: Materiali PVC i cili është kundra zjarrit dhe 100% kundra ujit, është i disponueshëm në të gjitha ngjyrat si transparente dhe jo transparente që garantojnë një stabilitet maksimal dhe janë shumë rezistente ndaj temperaturës, lagështisë dhe pluhurit. Nuk zvogëlohet ose varet, dhe veshja e sipërme prej akriliku e bën shumë të lehtë larjen e saj. Suntech, është gjenerata e Re e tendave të lëvizshme dhe sistemeve të tarracave!
ALSPER-Tenda dhe Mushama: Vizion për të arritur standartin e pakapërcyeshëm në treg; Lidership plot kreativitet; Skuadra kryengritëse në terren; Produkte/shërbime të certifikuara dhe koncepte perëndimore të biznesit e marrëdhënies me klientin. Ju mirëpresim!