Të dhëna për biznesin

ALPA SHPK
Na ndiqni

Përshkrimi

“ALPA”shpk
Standard &Ekskluzivitete !!
“ALPA”shpk: Është në toplistën e kompanive në qarkun e Lezhës & një nga më të mirat në Shqipëri.
“ALPA”shpk ka mbi 20 vite eksperiencë dhe, është e para që ka vendosur standartet më të larta në tregun Shqiptar, duke futur pajisjet e gomisterisë të liderit avangard në tregun botëror “GORCHI“.
“ALPA”shpk ka stafin profesional të çertifikuar nga kompanitë e mirënjohura si : “Gorchi“, “Rema Tip-Top”, ”Spin“, ”Italmatic” etj.
“ALPA”shpk shquhet për produktet & markat që distribuon në treg, me standard europian dhe çmim konkurrues, gjithashtu.
“ALPA”shpk ju ofron : Goma, Servis & Pjesë këmbimi. Ne, udhëheqim kërkesat më të larta të klientelës, duke i ofruar asaj cilësinë më të lartë në tregun Shqiptar dhe markat lider në tregun botëror. Markat Premium në treg, janë pjesë e përditshmërisë sonë, të tilla si: “Continental”, “Michelin”, “Pireli”, “Bridgestone”, “BFGoodrich” etj.
Ekskluzivitet i markave të mirënjohura Goma &Disqe si: “SYRON TIRES” (GERMAN PREMIUM QUALITY) & “BERLIN TIRES” (GERMAN ENGINEERIG ), “MALATESTA TIRES”, “KESKIN &MAM WHEELS”. Klientët tanë, kudo në Shqipëri, i janë mirënjohës ALPA shpk-së. Për shërbimin & korrektësinë që ofron, bashkëpunimin luajal, qëndrueshmërinë në treg dhe përmirësimin e vazhdueshëm të tij.
“ALPA”shpk: Auto-Servis i një linje krejtësisht të Re (servis, ndërrim vaj-filtra shërbime xhenerike etj) ku, shpejtësia e shërbimit dhe garancia e produktit janë impresionuese.
“ALPA”shpk: Pjesëkëmbimi, Lubrifikante, Bateri, Goma, Disqe, Konvergjencë Robotike, Kalandrim disk alumini, Fryrje e gomave me azot etj.
“ALPA”shpk: Gjithnjë e para, Gjithnjë për të ofruar më të mirën për klientët tanë-miqtë tanë të çmuar ! Ju mirëpresim!