Përshkrimi

ALESIO LOUNGE BAR & RESTORANT
Cilësi dhe standard europian!!
Është një nga investimet më mbreslënëse në metropol sa i takon stilit të arredimit, hapësirës miqësore që ofron për klientelën, shumëllojshmërisë së produkteve dhe shërbimit mjaft profesional. I ndërtuar në sintoni me kërkesat më të larta të klientit për një kapacitet prej 150 personash, Bar-Restoranti është ‘i portretizuar’ si një pikë e rëndësishme referimi në treg. ALESIO LOUNGE BAR & RESTORANT: Një kombinim i modernizmit me klasiken në stil, design etj, duke ofruar kështu një ambjent relaksues për të gjithë target grupet e klientelës. ALESIO LOUNGE BAR & RESTORANT: Pije dhe koktejle të shijshme e të përgaditura me shumë dashuri, aroma e papërsëritshme e kafesë së zgjedhur, ambjente çlodhëse dhe një investim unik në llojin e tij. ALESIO LOUNGE BAR & RESTORANT: Tashmë shërbimeve tona të ALESIO LOUNGE BAR-it prej disa kohëve i është shtuar edhe restoranti, një ambjent fantastik me një kapacitet deri në 50 persona, ku do të ndiheni komfort duke shijuar larmishmërinë e gatimeve tradicionale dhe europiane dhe përzgjedhjen e gatimeve e të shijes, gjithashtu. ALESIO LOUNGE BAR & RESTORANT: Edhe organizime të ndryshme mes të rinjve, evente dhe gëzime familjare e shoqërore, e të gjitha këto në një ambjent komod e në një atmosferë të paharrueshme…!