Përshkrimi

ALBANCORP GROUP
Cilësi dhe Standard !!
AlbanCorp Group is continously trying to expand its portfolio bringing to the Albanian consumer products of high quality. We are the NUMBER ONE company in providing complete solutions in distribution and logistics services. ALBANCORP GROUP: Ekskluzivitet i dhjetëra e dhjetëra produktesh të cilat udhëheqin tregun shqiptar duke e edukuar atë me cilësinë dhe standartin më të mirë. ALBANCORP GROUP: Gjendet në toplistën e kompanive më të suksesshme shqiptare!