Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ALBA PALLETS & PELLETS
Cilësi, Çmim, Eksperiencë!!
ALBA PALLETS & PELLETS: Prej disa vitesh ofron në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar prodhimin e peletit dhe paletave për paketim. Pelleti i prodhuar nga kompania është i kualitetit të lartë, prodhuar nga druri natyral dhe i çertifikuar me cilësinë A1, në formatin paketim 15kg. ALBA PALLETS & PELLETS: Pelleti si lëndë djegëse vlerësohet nga ekspertet si mënyra më efiçente e ngrohjes krahasuar me naftën, gazin, energjinë elektrike etj. Pelleti prodhohet nga përpunimi i mbetjeve të drurit dhe përbën një zgjidhje ekonomike për ngrohjen gjatë dimrit.
ALBA PALLETS & PELLETS: Pelleti përdoret si lëndë djegëse në Soba me pellet dhe Kaldaja me pellet etj. Ofrojmë shitje me shumicë dhe pakicë të pelletit dhe paletave për amballazhim.
ALBA PALLETS & PELLETS: Prodhim i drurit dhe tregëtim në të gjithë vëndin.
ALBA PALLETS & PELLETS: Kompania operon në fushën e paletave me një cilësi perfekte dhe çmimet më të mira në treg. Përdorim teknologji të përparuar në prodhim duke siguruar një kombinim të shkëlqyer të raportit cilësi-çmim me fokus plotësimin e kërkesave të klientelës.
ALBA PALLETS & PELLETS: Prodhim dhe transport paletash nga dru cilësor. Ngjyra të ndryshme dhe lyerje me bojëra për të gjitha paletat. Paleta për dekore dhe ambjente të ndryshme.
ALBA PALLETS & PELLETS: Cilësia dhe korrektësia na kanë bërë kompaninë më të plotësuar në fushën e paletave. Prodhim i drurit dhe tregëtim në të gjithë vendin.
ALBA PALLETS & PELLETS: Jo vetëm mijëra klientë të kënaqur nga shërbimi që ofron kompania, por edhe shpejtësi dhe siguri në dërgimin e porosive. Dru cilësor dhe me garanci.
Jemi në treg për të qenë më të mirët, me standard dhe vizionin për t’u kthyer në një pikë referimi stacionare të klientit.

Galeri