Përshkrimi

AGRO-ALKO SHPK
Gjithçka për Bujqësinë & Blegtorinë !!
AGRO ALKO SHPK: Është një nga kompanitë Lider të Agrobiznesit shqiptar! Ofron për fermerët shqiptar, plehëra kimike të llojeve të ndryshme, specifikisht sipas kulturës bujqësore përkatëse, farëra të ndryshme perimesh, misri, gruri etj. Vijmë sot pranë jush me farërat më të mira të misrit për kokërr e silazh të kompanive të mirënjohura si: DKC, KWS, PIONER, MAY etj. Tek ne do të gjeni gjithashtu, ushqime të ndryshme, ndër më cilësoret në tregun shqiptar, për kafshë, shpend, bletë etj. Stafi ynë ju përgjigjet e ju shërben me të gjitha llojet e tonazheve nga 01-25 ton…Transport falas. Jemi kompania e vetme që shesim dhe blejmë prodhimet bujqësore të të gjithë bashkëpunëtorëve tanë. E pikërisht, atyre të fushës së Shkodrës, Lezhës e më gjerë. Tek ne do të gjeni gjithçka që ju duhet… Ne tregojmë, se dimë të bashkëpunojmë. Ju mirëpresim!