Përshkrimi

AGRIBAU
Traktorë dhe Mjete bujqësore !!
E themeluar në vitin 2013 merret me shitjen e mekanizmit bujqësor. Përfaqësuese e disa markave të njohura si: Landini, Tumosan, Dong-Feng, Sip, Minoagri, Alpler, Ferrari etj. AGRIBAU: Posedojmë edhe mjaft aksesorë të tjerë plotësues për bujqësinë dhe për kompani publike/private. AGRIBAU: Ekip profesional, asistencë teknike për klientin, garantojmë cilësi, qëndrueshmëri të lartë dhe çmime mjaft konkurruese.