Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ADI-MAKINA me QERA dhe SHITJE MAKINASH
Makina me Qera , Shitje-Blerje makinash, Servis makinash, Aksesorë!!
ADI-MAKINA me QERA dhe SHITJE MAKINASH:
Makina me Qera dhe çmime mjaft konkurruese. Shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe korrektesë me klientët duke plotësuar pritshmëritë e tyre në dinamikë. Gjithashtu, edhe makina në shitje, dokumentacion i rregullt, oferta të ndryshme dhe çmime mjaft të mira. Ne duam që klientët tanë të jenë të kënaqur me shërbimin e ofruar, ata janë mjaft të rëndësishëm për ne. Ata janë pjesë e misionit tonë për një kompani të stilit perëndimor me fokus klientin dhe kërkesat e tij.
ADI-MAKINA me QERA dhe SHITJE MAKINASH: Ofrojmë një gamë të gjerë të aksesorëve për makina. Timona Mercedes Benz AMG 2020, përshtaten në shumë modele të ndryshme. Kohë pas kohe vijmë para klientit me furnizime të reja. Kështu në showroom-in tonë gjenden navigator për të gjitha modelet e makinave me çmimet më të mira në treg duke vazhduar nga 150€ me kamer parkimi, ku montimi është i përfshirë në çmim (Për disa modele ofrohet edhe garanci). Posedojmë: Navigatorë për të gjitha modelet e makinave, 2 Gb ram, 16 Gb memory, me kamer parkimi dhe montim; Navigator për CLS, E-CLASS 211 nga viti 2003-2010; Touch Screen, DVD, USB, Kartë memorie, Bluetooth, Telekomanda, Kamera parkimi, Wi-Fi, GPS, Hartat e instaluara të 2018-ës për të gjithë Europën, YouTube, Playstore, Whatsapp, Facebook që lidhet me butonat në timon, 1Gb ram, 16Gb memory etj, çmimi duke filluar nga 350€ me montim. Posedojmë: Kasetofonë 4.1 inch universal për të gjitha llojet e makinave, radio, usb, aux, bluetooth, telekomandë, kartë memorie dhe kamer parkimi (bashkë me montim), duke filluar nga 80€. Posedojmë, gjithashtu, Navigatorë për të gjitha modelet e makinave me çmimet më të mira në treg, me prekje në ekran, dvd, usb, aux, bluetooth, telekomandë, kartë memorie, radio, kamer parkimi, hartat 2019 të instaluara për të gjithë Europën, montim dhe garanci 6 muaj! Çmimi më konkurrues në tregun metropolitan (Tiranë-Durrës) dhe atë shqiptar.
ADI-MAKINA me QERA dhe SHITJE MAKINASH: Merrni një makinë me qera, Blini një makinë ose drejtohuni tek ne për të pajisur makinën tuaj me aksesorët e domosdoshëm të saj. Përfitoni miq nga shërbimi ynë profesional, produktet tona dhe ofertat/çmimet mjaft konkurruese. Ju mirëpresim!

Galeri